Sat Morning - Anyone else have problems with Tradestation Data?

Discussion in 'Data Sets and Feeds' started by downrivertrader, Apr 12, 2008.

  1. All my charts just sit there saying "waiting for data" However, my account info, matrix positions, etc are loaded.

    Figures, I had some work to do this morning.

    Anyone else? I figure this is easier then trying to find out from TS.
  2. Yeah, same thing here in Pensacola, FL.
  3. Thanks. Did you install the new build yet? 1630 i think.
  4. I have 8.3, Build 1630 on one computer running Vista.
    I am having problems with my automated strategies running on this system. However manual entries are fine.

    For the time being I'm using 8.3, Build 1630 on another computer running XP, Service Pack 2 with no problems.
  5. rdhtci


    Ref: All my charts just sit there saying "waiting for data"

    -- exactly the same here.

    At least we know it's not an individual issue -- TS are going to have a lot of support calls and hopefully there will be a resolution.

    If anybody gets the issue resolved, please post here
  6. rdhtci


    My charts have come back to life, all data showing now...
  7. rdhtci


    Charts data gone again. Now showing error msg: "Data Request Failed: Unable to access corporate actions data file/server"
  8. same here. Just after 5 eastern time. Oh well, so much for today.
  9. skepticaltrader

    skepticaltrader Guest

    Tradestation is not working for me either.

    Its been down all day for me at least.
  10. Surdo


    My $hit works!
    It noticed it was down this morning.
    #10     Apr 12, 2008