More TWS probs, last build

Discussion in 'Retail Brokers' started by exaz, Feb 19, 2003.

  1. exaz

    exaz

    This AM the change and % change fields are acting very odd. Sometimes they are the same (both read $ change), sometimes not. Add to the problems with P/L....

    I'd like to get the older build back.
     
  2. def

    def Interactive Brokers

    I doubt that is a bug. Click on the column header and it toggles between $change and %change.
     
  3. u130747

    u130747

    I think the P&L will be fixed in beta. Build 787 seems to have both p&l and unr p&l. I hope.


    Bert:D
     
  4. Ninja

    Ninja

    It is a bug, but its not new. I can select "Change" and "Change %" from the layout manager, but both columns show exactly the same on my screen. Whenever I click on one of these two column headers both columns toogle between $change and %change, but both show the same. No way to toggle just one of the two. No way to have $change and %change displayed at the same time.
     
  5. def

    def Interactive Brokers

    I tried with my current version and the beta and I can have both columns toggle independently and show $change and %change. I tried attaching a screen shot but the image was too big. Thus, the best I can say is that it works for me. Perhaps someone else can try and confirm that they can do this as well. I (tried this on winXP and win 2K).
     
  6. exaz

    exaz

    I could not reproduce the problem today. :confused:

    I'll update you if I see it again.
     
  7. Ninja

    Ninja

    Same for me. Everything was fine today. Its an intermittently problem. Probably thats the reason why they can't fix it.

    Yesterday I had this problem on a machine with Windows 2000 Pro and TWS standalone 784.8 .

    I also have this occasionally on my office PC where I run TWS web version.
     
  8. u130747

    u130747

    When is the next version going to come out with corrected P & L?


    Bert:confused: