CQG Trader Issue

Discussion in 'Order Execution' started by Cazza La Randa, Feb 9, 2010.

  1. Could CQG explain the reason of this issue?



    <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VUH8NOeqc40&hl=it_IT&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VUH8NOeqc40&hl=it_IT&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  2. It's normal?

  3. bump!

    same issue today...
  4. hmm...I'm using the DOM Trader through Integrated Client and am not having this issue at all. Did you try re-starting it?
  5. well...I take that back...now its happening to me too. Seems to be an issue with the up/down arrow not being able to keep up with the rest of the DOM during a fast move.

    Bid/Ask, and the B/A spread shaded box flow perfectly, but the little arrow and "trade series" dots just can't keep up. They catch up, but they do get behind for a bit.
  6. Exactly

    I am wondering if CQG could add an option to exclude that arrow...
    because the rest of the DOM works well

    Can't trade with this issue.
    It's a mess
  7. You can't trade? Execution is working fine for me. The arrow problem corrected itself for me, only had that one hiccup with it this morning. But even then execution and the rest of the DOM worked as fast as ever

  8. I 've never seen a thing like this.
    For me it's not acceptable
    This technical issue distract me from trading (mainly scalp)
    They have to solve this problem
  9. .... websupt@cqg.com ....
  10. Already done, but no answer from them so far
    #10     Feb 10, 2010