Can't access IB anyone else having probs?

Discussion in 'Retail Brokers' started by empee, Oct 31, 2007.

  1. empee

    empee

    lol 45mins before FED, maybe its just me. I login all the fields are ?s and there is no menu across the top.

    Anyone else having this problem? My internet is working.
     
  2. johncool

    johncool

    mine has been down for more than an hour. i doubt it will come back before 2:15. for those who have big trades open, good luck to you.
     
  3. Lucrum

    Lucrum

    No problems here (Atlanta) all day.
     
  4. Cesko

    Cesko

    Time to change the broker.
     
  5. just21

    just21

    What version are you using of tws?
     
  6. A little slow logging in at times and no Total View quotes.
     
  7. empee

    empee

    just got off the phone, its a known issue (although it doesn't show on their system status);

    symptom: You can login but all positions are ?? and there is no menu bar.

    Solution: when you start TWS, choose a different directory instead of the default c:\jts, then it will work but you wont have your layouts.

    They said they should have it fixed by tommorow.

    I have multiple accounts with them and only 1 was doing it, so its something on their end.


    I also have accounts with other brokers now. :)
     
  8. johncool

    johncool

    ver 877.8. should i upgrade to the latest ? i was having yesterday, and i downgraded from the latest to 877.8.
     
  9. johncool

    johncool

    thanx empee. it works.
     
  10. empee

    empee

    no prob. hopefully they have it fixed soon. They guy on the phone said by tommorow(?) but at least it works.
     
    #10     Oct 31, 2007