anyones esignal losing connection this morning?

Discussion in 'Trading Software' started by ER9, Oct 26, 2006.

  1. ER9


    lost connection a couple times for 30+ seconds......anyone experiencing same?
  2. nassau


    we lose or get esignal comprise several times a day for several seconds.
    also have noticed esignal data lags more than usual with the broker bid/ask and or is inaccurate with true high/lows/volume for the day in some stocks

  3. my esignal seems fine, but some of my friends are saying their esignal is not updating sometimes today also.. Esignal, worth every penny, haha , not realy.
  4. i had esig for 4 years and nothing but probs for 300 a month, now just using IB-QuoteT for a whopping $7.00 - nice, cheap and reliable...
  5. laocoon


    Yeah, I had an interruption twice for a couple of minutes today...
  6. bolter


    <raises hand>
    I had two short outages also this morning.
  7. ER9


    i keep saying im gonna try that combination. i hear good things but i rely on 6 sec. $tick data......quote t have that?

    thanks for confirmations as well....good to know im not alone with problem.
  8. Hardly ever had a problem with eSignal over many years... and I'm on the other side of the world... not too shabby
  9. ER9


    me either to be honest. it seems very rare that i have an issue.
  10. eSignal Support

    eSignal Support eSignal

    I don't see any internal reports of problems from earlier today (around 7am PT) but that doesn't nec mean there wasn't an issue somewhere. It's a bit curious that several Tradestation users posted very similiar messages right around the same time. I wonder if there wasn't a possible geographical issue with some ISP or carrier. I'll keep poking around but if anyone is still having any issues, please contact Tech Support directly so we can assist.

    #10     Oct 26, 2006