Anyone else having trouble getting IB market data today?

Discussion in 'Data Sets and Feeds' started by dan_s, Jul 18, 2008.

  1. dan_s


    I've had TWS open all morning. I'm not getting market data for about 10% of the positions I watch (option data is coming through fine, but data for underlying securities isn't). Anyone else or is it just me?

    I've had this problem with combination positions before, but never with pure equities.
  2. Arnie


    I had some orders on NQ hang and had to cancel. Never seen that before.
  3. lassic


    backfill using QT for es takes forever
  4. Honda


    Problems with backfill data.
  5. Tums


    I could not log in with SSL.
  6. I uninstalled java 1.6 and have been running 1.5.0_15 for 2 days now, without a problem so far. So there seems an issue with java 1.6 working with TWS. Has anyone else had same experience?
  7. TraDaToR


    I've been having only 3 level deep DOM on ICE products for one week now... It's intriguing and only on the bid side.

    Will reinstall TWS in the WE.
  8. Bob111


    i can repeat one more time in one more thread-it's been like this for week.
    regardless to TWS or java version
  9. I have this problem every once in a while. I usually log out and then back in and it is back to normal. Happens maybe once every week or so.
  10. Bob111


    unable to open ticket and submit screenshot to IB.f* it...spend like 30 min typing all that shit and then got bunch of bs errors after pressing submit.
    fucking ridiculous, how they f** everything they touch
    #10     Jul 18, 2008