udlejning skat

Discussion in 'Chit Chat' started by Jensin72, Nov 27, 2011.

 1. Jensin72

  Jensin72

  Skat betragtes udlejningsejendom som et selvstændigt selskab, uanset om du er registreret som ansat eller ej. Dette gør det muligt, at ved at lade ejendommen vil være i stand til at bruge de samme gunstige regler, som hvis de havde en rigtig registreret virksomhed.
  Til leje hus kun en del af året, ejeren eller udlejeren enkelte rum i dit hjem for at andre vil lejeindtægten være skattefri, hvis den er underet vist beløb.
  Indtægter fra udlejning af en bolig til beboelse, er genereltskattepligtige. Der er forskellige metoder til beskatning aflejeindtægter fra hhv. Permanent ophold og sommerhus, og reglerskal læres afhængigt af dine behov og ejendomstype.
  Selskabsskatten ordning giver kort mulighed for en personligUdlejeren kan blive beskattet svarende til det, som private og offentlige aktieselskaber skal bruge.
  For alle udlejere er derfor i stand til at trække renteudgifter fra fuldtskattepligtige indkomst.
  Er der yderligere behov for mere konkret information og vejledningom skat og husleje, al kontakt med Skat i deres hjemkommune?Hvis ejendommen udelukkende anvendes til udlejning, skattepligtig indkomst efter de regler, der gælder for udlejningsejendomme. Det samme gælder, hvis du har startet kommerciel udlejning hele året.