FORUMS BROKERS SOFTWARE
Home
 
    Forums > Direct-Access Brokers > Retail Firms > IB - Booktrader 906 no more single click!


Reply
 
Thread Tools
Old Jun 14th, 2010, 04:08 PM   #7
rcj
 
 
Join Date: Aug 2005
Location: houston area
Posts: 1,614
Quote:
Quote from uexkuell:

Guys, you serious?

Never realized that there are IB-compatible booktrader replacements that offer better functionality?
Yeah ... been using ZLT for several yrs., bro. Works great.

Its just that...uhh...well...BookTrader is kindah cute except
for the damn new feature...
    Quote
Old Jun 14th, 2010, 04:18 PM   #8
mindtrade
 
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 252
This new feature is horrible for scalpers, the one click orders was part of the reason I wanted to start using booktrader.
    Quote
Old Jun 14th, 2010, 04:19 PM   #9
codehead
 
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
The extra-fun thing was that tech support didn't seem to know this last week (a few of them knew it today). I had seven different tech support guys on in just one of my calls last week, and not one knew it was a new "feature".

Of course it's insane to even bother having the booktrader feature if trades require confirmation. It's bad enough that the initial order requires confirmation, but if you are configured for automatic stop or bracket orders, and you want to modify them during the trade by dragging, yes, you have to confirm those changes as well.
    Quote
Old Jun 14th, 2010, 04:29 PM   #10
filter_sweep
 
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 313
Wow, this is lame. Do we have an IB rep on this board anymore who can come and explain what the heck they are thinking? I've become quite fond of Booktrader, it's a fast little tool if you don't need to mess with custom strategies / bracket orders. I've got it customized to my liking, but now I'm going to have to pay a vendor for a product that IB had previously given me for free?

I will stay on the 905 version as long as I can, but the thing with IB is they will eventually force you to upgrade because certain features will stop working if you don't.
    Quote
Old Jun 14th, 2010, 04:55 PM   #11
stock777
 
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 15,949
I'd have to think too many traders were making mistakes. No such confirmation is needed trading from TWS order screens, so why Booktrader?
    Quote
Old Jun 14th, 2010, 04:58 PM   #12
atticus
 
 
Join Date: Mar 2007
Location: USA
Posts: 12,879
Yeah, go with button trader, bracket trader or zero line. I can't imagine using IB's sh*tty booktrader.
    Quote
 
Reply
Thread Tools

Forum Jump



   Conduct Rules   Privacy Policy   Sitemap Copyright © 2014, Elite Trader. All rights reserved.   

WHILE YOU'RE HERE, TAKE A MINUTE TO VISIT SOME OF OUR SPONSORS:
Advantage Futures
Futures Trading & Clearing
Alpha 7 Trading Academy
Proprietary Trading Education
AMP Global Clearing
Futures and FX Trading
Bright Trading
Professional Equities Trading
CTS
Futures Trading Software
DaytradingBias.com
Professional Trading Analytics
ECHOtrade
Professional Trading Firm
eSignal
Trading Software Provider
FXCM
Forex Trading Services
Global Futures
Futures, Options & FX Trading
Interactive Brokers
Pro Gateway to World Markets
JC Trading Group
Direct Access Trading
MB Trading
Direct Access Trading
MultiCharts
Trading Software Provider
NinjaTrader
Trading Software Provider
OANDA
Currency Trading
optionshouse
Option Trading & Education
Rithmic
Futures Trade Execution Platform
SpeedTrader
Direct Access Trading
SpreadProfessor
Spread Trading Instruction
thinkorswim by TD Ameritrade
Direct Access TradingAdvertisement
TradersStudio
System Building & Backtesting
Trading Technologies
Trading Software Provider
Trend Following
Trading Systems Provider